Go Back   Tahoe Forum - Chevy Tahoe Forum > 2007 + Chevrolet Tahoe / GMC Yukon / Cadillac Escalade Year Models > Technical Discussions

Register to remove these ads.
Technical Discussions This forum is for technical discussions related to customizing your Tahoe/Yukon



 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-18-2007, 11:14 PM   #1
Getwired
Full Access Member
 
Getwired's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: DC Suburbs
Posts: 1,595
Getwired is on a distinguished road
Service Stabilitrak / Service Traction Control

Well, things were going well this afternoon while I was working on my Denali, and I was wanting to back out of the garage, and I had my intake off, so I figured I'd roll her out in reverse. I put the key in on run (not started), foot on brake, door ajar, and dropped it in reverse. Upon rolling out in reverse slow as a snail, I stopped in my driveway, noticing the brakes were making a weird noise, but I figured it was just because I didn't have power braking at that point (engine not running.

I did my work (installed a HID kit), then put things back together, reconnected the negative battery lead, and tested things out. HIDs worked fine after I adjusted a ground lead on the passenger side wiring harness...

ANYWAY, when I buttoned everything back up, and started the truck, I got a check engine light, and a "Service Stabilitrak" and "Service Traction Control" message, then of course it says "Traction Control OFF".

I don't think I screwed anything up with the HID install (everything works fine), but could I have messed something up rolling it out in reverse with it not running?

Any ideas would help, and since I don't have a programmer yet that would be able to read these codes, I'm sure I don't have much choice other than to take it in to the dealer. Did I do something obviously wrong?!? :confused2:

Thanks for any insight / help!
Getwired is offline   Reply With Quote
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



 
Advertisement

Other Sponsors






All times are GMT -4. The time now is 04:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
All rights reserved and copyrighted
Fully Driven Auto Network
GM Truck Forum
Ford Raptor Forum
Dodge Ram Forum
Chevy Cobalt Forum
Chevy Camaro Forum
FJ Cruiser Forum
Ford Truck Forum
88-98 GM Truck Forum
73-87 Gm Truck Forum
Ford Expedition Forum
Chevy Equinox Forum
Chevy Cruze Forum
Jeep Liberty Forum
Jeep Forum
Dodge Ram SRT10 Forum
Chrysler 200 Forum
Scion xD Forum
Scion xB Forum
Dodge Challenger Forum
SRT Forum
Nissan Titan Forum
Buick Enclave Forum
Cadillac Forum
Cadillac XTS Forum
TRD Forum
Central US Mopars
Southeast Mopars
Cadillac CTS Forum
Oklahoma Dodge Ram Club
Softball Forum